BURGERS & FRIED CHICKEN ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgers & Fried Chicken Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 16:15 Heel lekker! Wel een uurtje gewacht, eten was wel niet super warm.
13 apr 2024 om 1:27 Service trekt op niks.
11 apr 2024 om 20:13 De bestelling was inorde maar de levering duurde een eeuw helaas,, als je weet dat de klant langer dan normaal moet wachten kan je een kleinigheidje in de zak doen volgende keer een dessert, een drankje ofzo… misschien een hintje
11 apr 2024 om 4:19 Het duurde twee uur voor de bestelling aankwam. Het eten was koud en we hadden ook een ijsje besteld die was natuurlijk gesmolten. Vroeger was dit veel beter! Ze zijn hard achteruitgegaan
10 apr 2024 om 2:12 Op het eten viel nix aan t merken was heel lekker maar jammer de bezorgtijd 55 minuten van achter mijn hoek vind ik echt lang
9 apr 2024 om 23:11 Heel lekker
9 apr 2024 om 15:16 Perfect op tijd geleverd. Er werd ook gied rekening gehouden met ons wensen
8 apr 2024 om 7:32 het eten was lekker , en vriendelijke levering
7 apr 2024 om 5:34 Zeker een aanrader ! Super snel en lekker !
6 apr 2024 om 21:25 Bezorgtijd was meer dan 90 minuten. Zeker 2 uur! Het eten was lauw maar, Ik vond het lekker.
5 apr 2024 om 3:02 DE KIP VOND IK RONDUIT VIES, TAAI EN MET EEN HARDE VLIES ROND.
2 apr 2024 om 22:19 Door al de drukte heen toch gezorgd dat we ons eten op tijd hebben. Super bedankt!