BURGERS & FRIED CHICKEN ANTWERPEN

BURGERS & FRIED CHICKEN ANTWERPEN Burgers & Fried Chicken Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 422 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgers & Fried Chicken Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 10:02 De vorige keer moest ik zeer lang wachten op mijn eten, deze keer was het dan weer heel snel. Het eten is altijd lekker. De mensen aan de telefoon zijn altijd heel vriendelijk en de vezorger was ook top.
18 mei 2022 om 0:25 Eten kwam veel te laat aan dan verwacht
17 mei 2022 om 5:48 Hier bestel ik nooit meer. Het brood van The Tower Hamburger was gewoon beschimmeld! Zo erg zelf, dat ik mij afvraag of een blinde persoon dit gemaakt heeft? En toen in belde, werdt er gewoon niet opgenomenā€¦ hierbij, nooit meer!
17 mei 2022 om 4:22 Ze waren drank vergeten bij me bestelling. Verder smaakt alles goed!
15 mei 2022 om 22:07 Het was heerlijk! Heel warm aangekomen!!!!! Aanrader !!!!
15 mei 2022 om 19:47 Super lekkere burgers zoals altijd!
15 mei 2022 om 1:29 Visburger was goed en vooral de frieten!
14 mei 2022 om 22:06 Heel vriendelijke bezorger en perfect op tijd geleverd. De frieten waren niet zo lekker, de kip wel.
14 mei 2022 om 18:01 Lekkere burgers (cheeseburger en Marakesh burger), alleen vond ik het klein voor een dubbele cheeseburger. Het eten was warm, de levertijd zoals aangegeven. Zeker een volgende bestelling waard.
14 mei 2022 om 2:45 Top
12 mei 2022 om 22:19 Ik had een fishburger besteld. Kreeg die niet. Was runds. Viva de vuilbak!
11 mei 2022 om 12:54 2 uur gewacht op ons eten terwijl we maar een uir middagpauze hadden.